STRATEGI

TÆNDT sikrer, at jeres marketing- og kommunikationsaktiviteter er strategisk forankrede, så de støtter op om jeres mål.

Når I arbejder strategisk med jeres marketing, sikrer I, at jeres aktiviteter hænger sammen, giver værdi og styrker salget. Fx. er det vigtigt, at I er enige om, hvad virksomheden og produkterne står for. Er I innovative? Er I passionerede? Har I en stolt historie? Hvad er det, der gør jeres produkter og services unikke? Og hvad er det for en fordel, I giver jeres kunder? Disse værdier og budskaber skal komme til udtryk på alle de kontaktflader, hvor kunderne møder jer.

Vi kan også udarbejde jeres marketingsplan eller give værdifuld feedback på den, I allerede har. Vi hjælper jer med at identificere og prioritere jeres mål, målgrupper, budskaber, value propositions, platforme og kampagner og meget mere. Sammen med jer udarbejder vi en marketingplan med tidsplaner og ansvarlige, så I har et hands-on arbejdsredskab og kan gå i gang med at eksekvere.

KICK OFF WORKSHOP

En effektiv kick-start på en strategisk marketingindsats er en  strategiworkshop, hvor virksomhedens ledelse deltager sammen med  de salgs- og marketingansvarlige.

En workshop varer typisk 1/2 dag, hvor I får kritiske øjne på jeres strategi og hjælp til at komme videre. Vi gennemgår jeres nuværende markedsføring, jeres salgsprocesser, jeres budskaber og jeres planer for fremtiden. Vi giver feedback på jeres indsats, præsentererer alternativer og udfordrer jer på jeres selvforståelse.

VORES YDELSER

/ STRATEGI

Go-to-market plan
Kommunikationsplan
Digital strategi
Brandkoncept
Brand identitet
Brand surveys
Kunde surveys
Konkurrent- og markedsanalyse

/ SPARRING

Kommunikationsrådgivning
Krisehåndtering
Budskabstræning
Medietræning
Kundetilfredshed
Undersøgelser til PR-formål
Kontinuerlig sparring
Ekstern feedback

/ STORYTELLING

Content strategi
Redaktionsplan
Public Relations
Kundehistorier
Salgsmaterialer
Nyhedsbreve
Webcontent
Sociale medier
Kampagner