/ MARKETINGPARTNER

Med et fast samarbejde fungerer vi som jeres eksterne marketing- og kommunikationsafdeling. Vi tager ansvar for alle jeres marketing- og kommunikationsaktiviteter og vi har en tæt dialog med jeres salgsenhed, så de leads og markedsdata vi skaber, altid er til rådighed.

Et månedligt abonnement giver jer desuden en række fordele. Før det første har vi fokus på planlægning og udvikling, så der kommer en rød tråd i jeres marketing. For det andet får vi et indgående kendskab til jeres virksomhed, produkter og forretning og det betyder, at kvaliteten af vores ideer og input bliver større. Endelig kan I trække på os i det daglige arbejde, hver gang I har behov for professionel sparring og rådgivning ifm. marketing og kommunikation.

MARKETING ABONNEMENT. Med et fast månedligt abonnement fungerer vi som jeres marketing- og kommunikationsafdeling. Vi kan tage ansvar for alt fra den spæde idé over planlægning til kreativ eksekvering og præsentation af resultater. Vi aftaler løbende hvilke aktiviteter, vi skal stå for.