SAMARBEJDET SKRÆDDERSYS TIL JERES BEHOV

Samarbejdet med TÆNDT kan foregå på mange måder. Alt efter jeres behov kan jeg tage det fulde ansvar for jeres marketing, hvor jeg udtænker, planlægger, styrer og udfører jeres marketing- og kommunikationsaktiviteter. Det eneste, I skal gøre, er at godkende og fokusere på salget. Jeg kan også fungere som jeres produktionsteam, hvor I planlægger og styrer alt – og jeg udfører.

Marketing klippekort

Uanset hvordan vi samarbejder, så får I altid engageret rådgivning og sparring. I kan være sikre på, at jeg er TÆNDT.

I kan vælge at få løst jeres opgaver på projektbasis,  men der er mange fordele ved at vælge et fast samarbejde – bl.a. prisen. Et fast samarbejde kan fx. være abonnement eller klippekort.

ABONNEMENT

Med et abonnement på marketing og kommunikation, får I en fast samarbejdspartner, som arbejder for jer i et fast antal timer om måneden. Vi aftaler hver måned, hvilke opgaver, vi skal prioritere, således at I altid ved hvad I får for pengene.

Et abonnement  sikrer jer den billigste timepris. De fleste kunder har abonnementaftaler, der ligger mellem 25 og 60 timer om måneden.

KLIPPEKORT

Med et klippekort får I rabat på vores faste timepris. Med kortet kan I løbende bestille opgaver uden at have et fast abonnement. Denne model foretrækkes af virksomheder, som gerne vil bruge TÆNDT fast, men ikke ønsker at allokere et fast beløb hver måned.

Klippekortet kan bruges efter behov til alle mine services., Kortet købes med 10, 20 eller 40 klip, og et klip svarer til en time.