SAMARBEJDE

Samarbejdet med TÆNDT kan foregå på mange måder, hvor vi har forskellige grader af ansvar. Vi kan tage det fulde ansvar for jeres marketing, hvor vi udtænker, planlægger, styrer og udfører aktiviteter. Det eneste, I skal gøre, er at godkende og fokusere på salget. Vi kan også fungere som jeres produktionsteam, hvor I planlægger og styrer alt – og vi udfører. Uanset hvordan vi samarbejder, så garanterer vi, at vi er TÆNDT.

Marketing klippekort

Vi tilbyder forskellige muligheder for samarbejde tilpasset jeres behov. I kan selvfølgelig vælge at få løst jeres opgaver på projektbasis, men der er mange fordele ved at vælge et fast samarbejde – bl.a. prisen. Et fast samarbejde kan være på abonnement eller klippekort.

ABONNEMENT

Med et abonnement på marketing, får I en fast samarbejdspartner, som arbejder for jer i et fast aftalt timer om måneden. Vi aftaler hver måned, hvilke opgaver, vi skal prioritere, således at I altid ved hvad I får for pengene.

Et abonnement  sikrer jer den billigste timepris. De fleste af vores abonnementaftaler ligger på mellem 25 og 60 timer om måneden.

KLIPPEKORT

Med et klippekort får I rabat på vores faste timepris. Med kortet kan I løbende bestille opgaver uden at have et fast abonnement. Denne model foretrækkes af virksomheder, som gerne vil bruge TÆNDT fast, men ikke ønsker at allokere et fast beløb hver måned.

Klippekortet kan bruges efter behov til alle TÆNDTs services., Kortet købes med 10, 20 eller 40 klip, og et klip svarer til en time.