OM TÆNDT

TÆNDT er et  strategisk marketingbureau med særlig ekspertise indenfor it & teknologibranchen. Vi løser alle typer af opgaver indenfor marketing, kommunikation, PR og web, og derfor er vi en oplagt partner for små og mellemstore virksomheder, der ikke ønsker at håndtere alle opgaver in-house.

Vores filosofi er simpel. Vi tror på, at marketing skal hænge sammen for at give størst effekt på jeres brands og jeres salg. Måden er at skabe historier, som er autentiske og troværdige, fordi de tager udgangspunkt i jeres produkter og virksomhed. Historierne skal være forankret i jeres brand- og marketingstrategi, og de skal gå igen på tværs af alle jeres platforme – i salget, i kundedialogen, på hjemmesiden, i nyhedsbreve, i annoncer, på jeres biler osv.

Så bliver jeres brand stærkt og så vokser salget.

TÆNDT drives af John Thorup har TÆNDT et stærkt netværk af  freelancere og løst tilknyttede tændstikker indenfor bl.a. grafisk design, website udvikling, samt foto og videofotografer, således at vi kan løse alle de opgaver, kunderne forventer af os.

JOHN THORUP

John Thorup

TÆNDTs kommunikative ildsjæl med mere end 20 års erfaring med kommunikation og PR for IT- og teknologivirksomheder. John har arbejdet som tekstforfatter, kreativ konceptudvikler, kommunikations-rådgiver og PR-konsulent på en række reklame- og PR-bureauer og har været kommunikationschef på virksomhedssiden.